1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

eugenpopesculucrariAșteptată de toți iubitorii fotbalului din județ, reluarea lucrărilor la stadionul ”Eugen Popescu” a rămas doar o chestiune de zile. Autoritățile au anunțat că săptămâna viitoare se va intra "în forță", investiția urmând să fie finalizată in aproximativ șase luni.



Tribuna a doua a arenei, aflată într-un stadiu avansat de degradare, a fost demolată în vara anulul trecut. In locul ei a apărut o fundație pentru o tribună nouă, apoi lucrările au fost oprite aici, din cauza dificultăților provocate de pandemia de coronavirus. In schimb, gazonul este gata în proportie de 80%, după cum a anunțat primarul Târgoviștei. În cel mai optimist scenariu, Chindia ar putea reveni acasă, la lumina reflectoarelor, undeva în februarie - martie 2021. Interesant este că, în paralel cu renovarea bătrânului stadion de lângă Turn, se lucrează și la proiectul unei noi arene, care ar urma să fie situată langa UM Gară. Până cand măcar una dintre aceste investiții va fi gata, Chindia e obligată să joace meciurile din Liga I in afara Târgoviștei.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii