1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacupeeuroepenChindia Târgoviște dă dovadă de fair-play și transmite felicitări cluburilor care vor reprezenta România în noul sezon al competițiilor continentale. Printr-un comunicat oficial transmis prin intermediul paginii de Facebook și al site-ului propriu, clubul dâmbovițean urează succes CFR-ului și celorlalte participante în întrecerile europene."Chindia Târgoviște transmite sincere felicitări clubului CFR Cluj, pentru câștigarea titlului de campioană a României și îi urează mult succes în Liga Campionilor. Pe această cale, felicităm și echipele care ne vor reprezenta în sezonul 2020-2021 al Europa League, Universitatea Craiova, FCSB și FC Botoșani, precum și echipa Viitorul U19, care va evolua în Youth League", e mesajul postat de dâmbovițeni.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii