1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mecichindialaiasi12Chindia e obligată să câștige în Moldova, pentru a spera în continuare că se va menține în Liga I. Rezultatele din ultimele zile nu au fost deloc favorabile pentru echipa pregătită de Emil Săndoi. Într-un fel previzibile, în condițiile date, scorurile din jocurile disputate joi (Iași - Voluntari 2-1), dar mai ales sâmbătă (Clinceni - Hermannstadt 0-2 și Viitorul - Sepsi 0-3) au îndepărtat-o pe Chindia de locurile care asigură salvarea.Rămâne varianta ca Târgoviște să câștige tot ce i-a mai rămas de jucat, deplasarea lungă de astăzi, dubla restantă cu Dinamo și meciul cu Voluntari de la Ploiești, ca să păstreze șanse de a-și îndeplini obiectivul. Este de așteptat însă ca luni FRF să se exprime pe tema încheierii sezonului, ca răspuns la propunerea Ligii de a se juca până spre finalul acestei luni, așa încât Dinamo să își dispute toate restanțele provocate de pandemia de coronavirus.

Partida de astăzi va avea loc la ora 14:00 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii