1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

clincenichindia2020iunieChindia caută astăzi a doua victorie din play-out, după un șir de rezultate negative care au îndepărtat-o de locurile liniștite din Liga I. Altădată "nașa" echipei din Clinceni, Târgoviștea a pierdut toate meciurile oficiale din acest campionat susținute cu Academica. Prin comparație, în sezonul trecut Chindia a câștigat de fiecare dată în fața echipei lui Ilie Poenaru, chit că a înfruntat-o în Cupă sau campionat.



Jocul de astăzi de la Ploiești este programat la ora 17.00 și reprezintă penultima apariție a Chindiei pe Ilie Oană în actuala stagiune. În afara lui Cherchez, operat de curând, toți ceilalți jucători ai Chindiei sunt apți de joc. În altă ordine de idei, LPF a anunțat programul etapei a 13-a a play-out-ului. Chindia va juca duminică la Iași, cu vecina de clasament Politehnica (ora 14.00).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii