1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaviitoruliulie2020Înfrângerea Chindiei la Ovidiu, 1-4 cu Viitorul, completează o serie neagră, de șase eșecuri, pentru echipa din Târgoviște. Antrenorul dâmbovițenilor, Emil Săndoi, s-a declarat nemulțumit de evoluția și atitudinea jucătorilor pe care îi pregătește. „Sunt puțin dezamăgit de atitudinea pe care am avut-o în prima repriză. Ne-a fost atât de frică... incredibil!””E o presiune pe jucători din cauza locului pe care îl avem în clasament. M-a nemulțumit lipsa de curaj pe care am avut-o în prima repriză. Au fost greșeli individuale, nu vreau sa intru în amănunte. Greșeli care s-au făcut și în repriza a doua și ne-au costat. Atunci când scorul a fost la limită nu am avut inspirație în fața porții. Viitorul merită victoria", a vorbit Săndoi după meci.

Chindia rămâne lanterna roșie a clasamentului, cu doar 17 puncte și o singură victorie de la reluarea play-out-ului, în luna iunie. În etapa următoare a campionatului, Chindia va juca la Ploiești, cu Academica Clinceni, miercuri, ora 17.00. Echipele din subsolul clasamentului așteaptă însă Adunarea Generală a LPF, de joi, în care se va decide modul cum se va încheia campionatul.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii