1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

marinolteanu21222Meciul din etapa a 31-a, aduce sub Turn ”șepcile roșii”, locul 10 în clasament, cu 38 de puncte. A fost și ultima apariție a lui Silviu Dumitrescu pe banca Chindiei (locul 15 cu 37 puncte). La finalul jocului, supărarea suporterilor era tot mai mare... 



Chindia Târgoviște - U Cluj 0-0
Chindia: Jipa - M.Pană, Bogoi, Țermure (cpt), Becheanu, Ghergu - M.Stoica, Bălașa (25 - Grama), Mitu (65 - S.Rădoi) - Luca, Antal (75 - Toboșaru). Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Cluj: Mare (cpt) - Monea (70 - E.Marian), Petrescu, Fodor, Ghenți, Mîndru - M.Stan, Ciubotaru, Marcă - Miron (20 - Foriș), L.Mihai. Antrenor: Dan Anca.

Au arbitrat: Aron Huzu (Sibiu) - Tudor Constantinescu și Cornel Fecioru (ambii din București). Obs.FRF: Ion Bonini și Florin Gîtejan (ambii din București). La tineret-rezerve 2-1 (0-0).

Mare s-a dovedit a fi în ”zi mare”! Mare a fost de neînvins, fiind un adevărat scut în poarta clujenilor. N-au putut să-l învingă nici ”ghiulele” trimise de Luca (min.2, 6, 90), nici lovitura de cap a lui Mitu (30), ”trasoarele” lui Ghergu (14 și 15) sau ”bombele” lui M.Stoica (31) și Antal (66), ori răbufnirile de final ale lui Bogoi (70), Rădoi (71, 82) și nici măcar de la 11 metri. la faultul lui Fodor asupra lui ”Tule”! Pentru că a fost un penalty ratat de Ghergu (82), care n-a reușit să înscrie nici după respingerea lui Mare, clujeanul apărând a doua oară! Remiza cu Universitatea, atârna ca o piatră de moară și s-a lăsat cu demiterea echipei lui Silviu Dumitrescu,  Vasile silaghi și Gică Păsărică,  înolcuită cu Marin Olteanu - principal (n.r. - secunzi fiind numiți Costel Badea și Dodu Bărbulescu).

Foto (”gsp.ro”): Marin Olteanu - omul care i-a crescut pentru ”Micul Ajax” pe Țermure, Gîlmencea, Bogoi, Bălașa, Toboșaru, Rădoi și Becheanu.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii