1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001petrolulploiesti12Cel puțin cinci jucători ai Petrolului au fost depistați pozitiv la ultimul test covid-19, alături de doi angajați din cadrul clubului. Rezultatele au sosit joi la prânz, iar șefii Petrolului au dispus repetarea testelor, un nou set de rezultate urmând să apară astăzi. FRF a acționat imediat și a amânat meciul pe care Petrolul ar fi trebuit să îl joace mâine la Arad, cu UTA.



Printre cei infectați se află și magazionerul clubului, Romeo "Peco" Ivan, care a participat, în calitate de brancardier, la jocul Chindia - Politehnica Iași, din 27 iunie. Toți cei depistați pozitiv sunt, pentru moment, asimptomatici. Chindia ar urma să joace luni, de la ora 17.00, pe Ilie Oană, contra lui AFC Hermannstadt, în etapa a 8-a a play-out-ului Ligii I. LPF nu a anunțat vreo modificare în programul acestei runde, după evenimentele de la Ploiești.


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii