1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

craiovachindia2019gspBarajul pentru promovare/menținere în Liga 1,  dintre ocupanta locului 6, din play-out-ul primei divizii și echipa de pe locul 3, din clasamentul ligii secunde va rămâne în dublă manșă, a decis Liga Profesionistă, după consultări cu cluburile. În primă fază, oficialii LPF ar fi dorit ca această întâlnire să aibă loc în manșă unică, variantă respinsă în unanimitate de participantele în competiție.



Conform actualului calendar, barajul ar trebui să se joace pe 5 și 9 august. Programul ar putea fi însă din nou modificat, în funcție de datele la care Dinamo ar disputa restanțele cu Chindia și Hermannstadt, meciuri amânate datorită crizei de coronavirus.


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii