1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrachindiapozamedMesaj emoționant, din partea lui Viorel Moldovan, cel care ne-a făcut să trăim momente fantastice, alături de Chindia Târgoviște! Fostul antrenor al târgoviștenilor și-a luat rămas bun de la jucători și, într-o declarație pentru gsp.ro, a promis că îl va sprijini pe Emil Săndoi, noul tehnician de sub Turn. 




„Mi-am luat la revedere (...) de la jucători și de la conducere. A fost o despărțire superemoționantă pentru că nici jucătorii nu se așteptau la asta. Inițiativa de a nu prelungi contractul a venit mai mult din partea conducerii, dar nici eu nu mai doream să rămân dincolo de finalul sezonului. Decizia era luată indiferent dacă salvam sau nu echipa de la retrogradare. Îmi doresc o altă provocare în carieră. Îmi place ritmul de competiție și nu vreau să stau pe margine deloc. N-am stare și vreau să preiau cât mai repede o echipă. Conducerea s-a gândit că poate crea un șoc la echipă prin aducerea unui nou antrenor și am înțeles asta. Am avut doi ani fabuloși la Chindia și cred că m-am descurcat onorabil ținând cont de ce-am avut la dispoziție. Am ridicat nivelul echipei! Sunt alături de Emil Săndoi și chiar am vorbit un pic cu el. La orice oră are nevoie de ceva îi stau la dispozițe și îl voi ajuta cu cea mai mare plăcere”, a declarat Viorel Moldovan pentru GSP.ro.

Sursa declarației: gsp.ro 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii