1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalEtapa a 23-a a adus la Târgoviște ocupanta locului 16, Gloria Bistrița, echipă la care evoluau și doi jucători dâmbovițeni - Victor Glăvan și Marius Răduță, plus Marian Aliuță - transferat de Steaua de la Chindia, la Gloria! Ultimele noutăți în lotul târgoviștean erau morenarul Marian Pană (jucătorul lui Dinamo) și Marius Ion Mitu (trecut pe la Steaua, Dinamo și Steaua Mizil - fosta echipă a lui Gheorghe Chivu).



Din păcate, atmosfera meciului a fost extrem de agitată, pentru că pur și simplu a fost blocată cazarea ardelenilor în Târgoviște, lucru constatat și de subsemnatul, care, la rugămintea vicepreședintelui Ioan Horoba, am luat la rând toate hotelurile din oraș - răspunsul fiind același - ”nu sunt locuri”! Așa că Gloria a petrecut noaptea dinaintea meciului la Brașov, după ce conducerile celor două cluburi fuseseră de acord cu reciprocitatea (cazare-masă)

Chindia Târgoviște - Gloria Bistrița 0-1 (0-0)
A marcat: Sabo (min.88).

Chindia: Jipa - M.Pană, Țermure (cpt), Ir.Voicu, Ghergu - Grama (75 - Onisemiuc), Bogoi, Bălașa, Mitu - Toboșaru (46- M.Stoica), Luca (85 - Becheanu).Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Gloria - Cîmpeanu (cpt), Miszti,Mironaș, Cristea (46 - Glăvan), B.Nicolae (85 - Dăncuș), Săsărman -Aliuță (46- Oană), Sabo, D. Matei - Iftodi, Predatu. Antrenor: Constantin Cîrstea.

Au arbitrat: Dan Crăciun (Cluj) - Vasile Avram și Valeriu Arăgseală (ambii din București. Observatori FRF: Nicolae Rainea (Galați) și Mircea Cezar Ionescu (București). La tineret-rezerve: 3-2 (1-2).

Ardelenii au început mai bine, părând a fi ceva mai hotărâți, după meciul din tur, câștigat de Chindia. Au avut două ocazii prin același Iftodi, ambele din lovituri libere: prima (min.7), pe lângă poartă, a doua (21) - la o palmă de vinclul porții lui Jipa. În replică, Bălașa va șuta cu sete , dar Cristea a scos de pe linia porții (23). Chindia a intrat la vestiare cu un om mai puțin, Ghergu fiind e liminat pentru al doilea cartonaș galben (44). Iftodi a dat tonul atacurilor de după pauză (48), care a șutat din viteză, de la marginea careului mare, după o acțiune personală, dar mingea a ocolit poarta lui Jipa! Grama și-a anunțat prezența sub Turn, cu un șut (65), reținut de ”Burebista” - Câmpeanu, după care Miszti, Sabo și Oană și-au trecut și ei numele pe lista lungă a ratărilor! Și totuși, Chindia nu se va bucura nici măcar de o remiză, pentru că, în minutul 88, centrarea lui Miszti a fost reluată puternic, dar și precis, în plasă de către Radu Sabo. Ei bine, n-a fost îndeajuns înfrângerea, pentru că gestul unor suporteri ceva mai ”supărați”, care au aruncat pe tunelul dinspre cabina arbitrilor, cu sticle, centralul fiind rănit la cap de un ciob, a fost taxat cu o etapă fără spectatori pentru Chindia!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii