1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

antrenamentchindiabotosaniVin vești bune dinspre Chindia Târgoviște, club care, deși nu se poate lăuda cu o schemă de personal numeroasă, precum mulți dintre adversarii din Liga I, e pe un loc onorabil în ceea ce privește respectarea normelor și regulamentelor în vigoare. Oficialii Chindiei au gestionat excelent criza provocată de pandemia de coronavirus și au luat toate măsurile legale ca angajații - vorbim aici despre antrenori, jucători, staff și personal administrativ - să poată fi protejați și să își încaseze la timp salariile, chiar dacă reduse considerabil, din cauza pandemiei.Potrivit lui Dumitru Costin, președintele Blocului National Sindical și secretar general AFAN, un singurul club din Liga I a respectat termenele legale pentru notificarea jucătorilor legata de intrarea în șomaj tehnic, iar sursele GSP spun ca este vorba despre Chindia Târgoviște. „Știți câte cluburi au respectat termenele și întreaga procedură legală care spune cum și mai ales când, ca dată, să notifici jucătorii? Un singur club, rețineți, unul singur!", a declarat liderul BNS pentru site-ul amintit mai sus. De notat că, în timp de contracandidate directe au restante și de 4-5 luni la plata salariilor, cazul Hermannstadt, la Chindia salariile sunt plătite la zi.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii