1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

viorelmoldovanchindiadinamoTehnicianul Chindiei Târgoviște nu e de acord cu reluarea pregătirilor și nici cu continuarea sezonului Ligii I, suspendat la începutul lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus. „Nu sunt atât de optimist. E foarte bine să reiei antrenamentele, dar nu pe repede-înainte (...) Mai era varianta aia cu Antalya. Mie mi-ar fi plăcut în Maldive, Mauritius. Am fi jucat pe insule, am fi avut fiecare insula lui, insula Dinamo cu insula Chindia, insula Craiova cu FCSB.” Vezi declarația integrală! 



„Nu sunt atât de optimist. E foarte bine să reiei antrenamentele, dar nu pe repede-înainte. Am mai văzut și eu ce declarații dau unii, că ne ajung 3 săptămâni. Eu unul zic să îi dăm direct, pe viteză. Ne batem joc de jucători. Jucăm doar să jucăm. Din punctul meu de vedere e complet compromis sezonul. Nu va mai fi ce a fost, dar trebuie să jucăm. Asta e”, a declarat Viorel Moldovan, la Fotbal Club, pe Digi Sport.

După anunțul de ieri al președintelui Klaus Iohannis, LPF a oficializat planul de măsuri pentru reluarea amtrenamentelor. În primă fază, toate prim-divizionarele vor intra în cantonament. "Când văd o grămadă de protocoale, sunt foarte greu de aplicat. Eu nu pot să respir când îmi pun mască, dar cum să joace un jucător?! Uneori mă pufnește râsul, dar e ok. Mai era varianta aia cu Antalya. Mie mi-ar fi plăcut în Maldive, Mauritius. Am fi jucat pe insule, am fi avut fiecare insula lui, insula Dinamo cu insula Chindia, insula Craiova cu FCSB", s-a exprimat antrenorul roș-albaștrilor.



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii