5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

mediaschindia678Oficialii de la Casa Fotbalului lucrează în aceste zile la mai multe variante pentru reluarea jocurilor oficiale. Pe hârtie, cea mai optimistă dată este 27 mai. "Cel mai important este ca toți cei implicați să fie sănătoși. Toate cele 53 de competiții fotbalistice din România sunt suspendate în perioada stării de urgență. Vorbim cu Ministrul de Interne să vedem dacă la începutul lunii mai vor fi ridicate unele restricții. Dacă începem pe 27 mai, finalizăm competițiile interne pe 28 iunie", a explicat Răzvan Burleanu.



Alte date luate în calcul pentru reluarea meciurilor sunt 3 iunie și 13 iunie. În oricare dintre cazuri, cel puțin la Liga I se va juca la foc automat, cu minim două etape pe săptămână. Președintele FRF a spus că deocamdată nu se gândește la înghețarea campionatelor. Ca un exemplu punctual, Chindia a susținut doar două meciuri din cele 14 programate în play-out-ul Ligii I. Ar rămâne 12 meciuri într-un interval aproximativ de 30 de zile.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii