1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrachindiapozamedLiga 1 / În plină pandemie de coronavirus și cu întreg fotbalul de pe continent - și nu numai - suspendat, Liga Profesionistă din România vine cu scenarii pentru viitorul sezon. Oficialii LPF anunță că formatul Ligii I nu va fi schimbat, indiferent ce se va întâmpla cu actualul campionat.Concret, sezonul 2020-2021 va porni la drum tot cu 14 echipe, în niciun caz 16 sau 18 cum și-ar dori unii președinți de cluburi. "Obiectivul UEFA este să se găsească soluții care să permită disputarea tuturor jocurilor din campionatele naționale. O voi repeta: obiectivul nostru este terminarea campionatului. În plus, ținem legatura în mod constant cu toate cluburile, pentru a cunoște în detaliu situația economică și problemele cu care se confruntă fiecare echipă. Să fim serioși, miza e să începem sezonul următor tot cu 14 echipe, un format ideal pentru vremurile actuale", a declarat secretarul Ligii, Justin Ștefan, la gsp.ro.

Până la ora redactării acestui material, în România fuseseră confirmate 3613 cazuri de coronavirus, dintre care 27 în Dâmbovița. În același timp, țări ca Austria sau Italia iau în calcul relaxarea măsurilor dure impuse de autorități la debutul pandemiei.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii