1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

botosanichindia21Nici că se putea altfel! Fără un șut pe spațiul porții, Chindia n-avea cum emite pretenții nici măcar la un punct, la Sibiu! Viorel Moldovan acuză șocul golului primit rapid și pare extrem de îngrijorat... Este adevărat, dar să ne reamintim că... istoria se cam reteptă: cu FCSB, Chindia a primit gol în minutul 14, iar cu FC Voluntari după doar 7 minute de joc! La polul opus, ar fi de notat și golul primit cu FC Botoșani, taman la... spartul ”târgului” - minutul 89!



Sigur, dacă privim caseta tehnică a meciului de la Sibiu, nu găsim vreo noutate: 12-2 și 6-0 raporturile șuturilor la poartă, respectiv pe spațiul porții! Cum poți emite pretenții la rexultate pozitive, dacă nu pui probleme adversarilor în atac? Aporfundând statistica, dați-ne voie să reamintim atacanților Chindiei, că după 27 de meciuri jucate, în actualul sezon, au cel mai slab randament din ligă: 79 de șuturi pe spațiul porții! Adică nici măcar 3 pe meci (n.r. - 2,92)!... Haideți să vedem care au fost și reacțiile celor doi antrenori, după meciul de la Sibiu...

”Am făcut un meci modest, sub așteptările mele. Asta e realitatea, victoria a fost meritată pentru Hermannstadt. Am acuzat șocul golului primit rapid. Mă îngrijorează înfrângerea, sper să recuperăm câțiva jucători absenți astăzi până la meciul cu Sepsi. Ne ducem crucea, una grea. Trebuie să o batem pe Sepsi. Va fi un play-out dificil. Astăzi ne-au lipsit patru jucători. Am suferit la nivel de calitate, n-am ținut de minge, n-am construit, n-am pus probleme în ofensivă. Cam asta a fost istoria acestui joc. Aș fi preferat să încep cu o victorie, mai ales în fața unei contracandidate. Dar avem fluctuații. Câteodată facem meciuri bune, alteori sunt și eu șocat de exprimarea lor pe teren” (Viorel Moldovan).

"A fost o victorie meritată, am muncit mult, putea fi 2,3-0 la pauză, apoi au venit şi ei peste noi. E dificil în play-out, e foarte echilibrat, se joacă până la final. Aţi văzut, Clinceniul a bătut la Dinamo, Voluntariul a luat punct la Viitorul, putea chiar mai mult, eu zic că toată lumea se va bate pentru evitarea retrogradării, poate mai puţin Viitorul.... Ne interesează Cupa, deşi voi face câteva schimbări, dar trebuie să batem FCSB şi să mergem mai departe” (Vasile Miriuţă).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii