1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacraiovanoi2019Liga 1 / Ce-ar avea Chindia de pierdut, astăzi, pe Național Arena? În afară de cele 3 puncte, nimic! ”Pentru noi ar fi un bonus extraordinar să obţinem ceva de la acest joc, vizavi de încrederea de care avem nevoie pentru play-out. Suntem deja cu gândul la play-out, dar este un meci de gală să joci împotriva FCSB-ului pe Arena Naţională şi sper din tot sufletul ca băieţii mei să se ridice la un nivel superior şi să reuşim să facem un meci foarte bun”, declara Viorel Moldovan înaintea meciului de astăzi.



Tehnicianul târgoviștean nu poate conta pe patru jucători în acest meci - portarul Mihai Aioani, mijlocaşul Liviu Mihai şi atacantul Daniel Florea, cu accidentări mai vechi, iar fundaşul Bradley Diallo este suspendat. Chindia s-a despărţit săptămâna aceasta de fundaşul Mihai Leca şi de atacantul Andrei Burlacu.

De partea cealaltă, Bogdan Vintilă este destul de reținut în declarații: ”Consider că este un joc greu cu Chindia. Și în tur am câștigat greu cu această echipă pe care mulți o consideră mică. Depinde de noi. Dacă am învățat ceva după acest început de campionat, trebuie să punem în practică acum. Avem valoare, dar trebuie să o punem în practică. Trebuie să câștigăm pentru suporteri, suntem datori față de ei. Am avut un parcurs foarte bun, dar acum nu avem eficiență. Atât. Noi devenim mult mai puternici la fiecare meci. Și cu CFR și cu Dinamo am pierdut cât am jucat în zece oameni.” Altfel, Bogdan Vintilă rămâne fără fundașii centrali Planic și Cristea, dar nu se poate baza nici pe Dennis Man.

FCSB nu demonstrează, după reluarea campionatului, că este capabilă să lupte cu CFR Cluj pentru câștigarea titlului. După eșecul din Gruia și victoria la limită cu FC Voluntari, jucătorii lui Bogdan Vintilă au avut evoluții din ce în ce mai modeste: au remizat cu Academica Clinceni și au pierdut meciul cu Dinamo.

Chindia, care a pierdut trei dintre ultimele patru meciuri din campionat, se pregătește de play-out și are toate motivele să își facă griji. Înaintea ultimei etape din sezonul regulat, echipa antrenată de Viorel Moldovan mai are doar 7 puncte avans (care se vor înjumătăți) față de ultima clasată, în fața căreia a pierdut etapa trecută, golul de 2-1 fiind marcat de Țîră, în minutul 90+2!

Meciul FCSB vs Chindia Târgoviște este programat astăzi, de la ora 20,00, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești și va fi arbitrat de Sebastian Colțescu (Craiova), ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu și Bogdan Gheorghe (ambii din București). Rezervă: Cătălin Popa (Pitești). Observatori: Irina Mîrț (București) și Aurel Beldeanu (Craiova).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii