1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabotosanimariustudor01Fără Aioani și Florea - accidentați, Yameogo și Benga - suspendați, Chindia a pierdut primul meci din acest an în Liga I, 0-1, cu FC Botoșani, partidă jucată la Ploiești. Oaspeții au controlat cea mai mare parte a meciului, bara salvându-l pe Dinu Moldovan în două rânduri, în prima repriză.  FC Botoșani a avut și un gol anulat, alte șanse bune în mitanul secund, golul venind în ultimul minut regulamentar, după o fază care nu anunța nimic.



Chindia a avut și ea șansele ei pe ”Ilie Oană”: Ivancic în prima parte și Neguț după pauză. S-a terminat 0-1, rezultat care menține vii speranțele moldovenilor la play-off, dar aduce îngrijorare în rândul suporterilor Chindiei. Jocul a suferit, dintre cele patru transferuri operate în iarnă nu am consemnat decât apariția lui Berisha, pe final, iar programul roș-albaștrilor din ultimele trei etape, înainte de play-out, este unul infernal, cu deplasări la Astra și FCSB și joc la Ploiești cu FC Voluntari. E greu!

Chindia: D. Moldovan - Martac, Pițian, Leca, Ioniță - Rață, Bic, Novac (46 Burlacu), Șerban (39 Neguț)- Ivancic, Cherchez (63 Berisha). Antrenor: Viorel Moldovan.

FC Botoșani: Hankic - Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu (79 Mendoza)- Cascini, Rodriguez - Ashkovski (86 Halkiadakis), Ebenhofer, Ofosu (89 Cîmpanu)- Dugandzic. Antrenor: M. Croitoru

Foto: AFC Chindia Oficial 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii