1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaavionEchipa dâmbovițeană a decolat ieri dimineață de pe Otopeni, cu destinația Antalya, via Istanbul, pentru cantonamentul centralizat al iernii. Cherchez & .co se vor pregăti în cele mai bune condiții, la Belek, până pe 24 ianuarie. De la reînființare până în prezent, adică în zece ani, Chindia a efectuat doar trei stagii de pregătire în afara granițelor, incluzându-l și pe cel în curs.



În 2011 și 2012 au fost organizate cantonamente tot în Turcia, echipa fiind condusă la acea vreme de fostul internațional Gică Popescu.

Chindia va susține pe 2 februarie primul meci oficial din 2020, cu FC Botoșani la Ploiești.

Doar 2 noutăți am consemnat la plecarea lotului la Belek, Cătălin Barbu, de la FC Argeș, și Alexandru Piftor, de la FC Botoșani, ambii născuți în 1999. Primul este atacant, al doilea mijlocaș. Conducerea Chindiei a negociat cu FCSB pentru Moutinho, Belu și Manea, discuții care, după toate probabilitățile, nu se vor concretiza în transferuri, chit că pe filieră au încercat să se implice și reprezentanți ai autorităților județene.

Foto: facebook AFC Chindia

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii