1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiareunire2020Gata cu vacanța la Chindia! Prim-divizionara din Târgoviște s-a reunit luni la prânz la Aninoasa, gazdă a roș-albaștrilor în perioada reconstrucției stadionului Eugen Popescu. La prima ședință de pregătire din noul an au fost prezenți 18 jucători, alți patru absentând motivat.



Aioani, Popescu, Moldovan, C. Dinu, Negrea, Martac, Benga, Leca, Dudea, Pițian, Ioniță, Șerban, L. Mihai, Novac, Bic, Burlacu, Neguț, Florea au susținut primul antrenament din 2020, în timp ce Cherchez, Ivancic, Yameogo și Rață, ultimul convocat la lotul național al Republicii Moldova, se vor alătura lotului în zilele următoare. Săptămâna aceasta, roș-albaștrii se vor pregăti la Aninoasa, apoi vor merge în Antalya pentru cantonamentul centralizat al iernii.

Viorel Moldovan, într-o declarație pentru site-ul oficial al clubului: ”ne-am reunit cu gânduri pozitive, fără îndoială, cu gândul de a ne îndeplini obiectivul, menținerea în Liga I. Va fi un sezon complicat, dar sunt optimist, ca de fiecare dată. Am încredere în acești băieți. Îmi doresc să ne punem la punct și să ne întărim. Avem nevoie de calitate în fiecare compartiment, nu de cantitate.”

PS: De precizat că Dumiter s-a întors la Sepsi.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii