1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiastadionplinStadion /Au fost oprite lucrările de reabilitare la stadionul ”Eugen Popescu”, în urma rezilierii contractului cu firma ce asigura proiectarea și asistența tehnică a lucrărilor. Informația a apărut în peisajul media dâmbovițean. Astăzi, autoritățile au convocat o conferință de presă. 

 

”Motivul real al rezilierii contractului este că, în timpul lucrărilor de reabilitare, s-a constatat că soluția tehnică pentru reabilitarea tribunei I a stadionului (ce ar urma să devină tribuna a II-a, la finalizarea noului proiect) nu mai poate fi pusă în aplicare. Tribuna I, cel mai probabil, trebuind a fi demolată, la rândul său, pentru a putea fi construită una nouă ce să corespundă normelor de siguranță. În actualele condiții de uzură (gradenele de beton prezintă segregări mari, ce au dus la coroziunea armăturilor, iar în unele locuri a fost constată „dizolvarea betonului”) orice reabilitare ar însemna un risca ca în viitorul apropiat tribuna să o ia la vale (plăcile de beton sunt fixate, prin stâlpi cu beton dizolvat, direct pe pâmânt)” - după cum notează ”realitateadedambovita.net”. Așadar, până la găsirea unei soluții viabile pentru consolidarea tribunei I, situație în care un nou proiectant ar trebui să supervizeze reabilitarea, lucrările la stadionul ”Eugen Popescu” au fost stopate! În aceste condiții se pune întrebarea dacă Chindia va mai reveni pe arena târgovișteană atunci când au promis autoritățile locale!

PS: Astăzi, reprezentanții Primăriei Târgoviște au convocat o conferință de presă, chiar la stadionul ”Eugen Popescu”

Foto: Atunci când stadionul era neîncăpător... 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii