1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

craiovachindia2019gspViorel Moldovan și Victor Pițurcă sunt conștienți că meciul de astăzi, de pe stadionul ”Ilie Oană” este la fel de important pentru ambele echipe. Oltenii n-au voie să piardă contactul cu primele clasate, aflate în disputa pentru titlu, iar Chindia este obligată să facă un pas în fața zonei fierbinți a clasamentului...Meciul de astăzi, provoacă multe griji în ambele tabare, mai ales când cei doi antrenori (mai) aruncă câte o privire către clasament! ”Motivarea” jucătorilor este principala problemăi în ambele tabere. Viorel Moldovan este indignat de superficialitatea unor jucători sau de atitudinea unora, nu numai la jocurile oficiale, ci chiar la antrenamente. Dacă Victor Pițurcă știe că în fața Chindiei ”trebuie să fim la fel de motivați” ca și în meciul cu Dinamo și are la dispoziție un lot mult mai numeros, Viorel Moldovan trebuie să găsească soluțiile înlocurii celor doi jucători care vor absenta astăzi: Pițian în defensivă, respectiv Florea în atac! Meciul cu Chindia este tratat cu maximă atenție de către conducerea clubului craiovean, elocventă în acest sens fiind declarația lui Pavel Badea - directorul sportiv al Universității, făcută pentru ”gds.ro”: „Întâlnim o echipă extrem de arţăgoasă, construită pe calapodul antrenorului lor, un tip luptător, organizat. Viorel Moldovan a impregnat echipei un stil agresiv. Chindia nu are individualităţi marcante, dar are o echipă puternică. Este un meci în care Universitatea, dacă va câştiga, va emite pretenţii în mod îndreptăţit pentru un loc în zonele înalte ale campionatului. Este un meci extrem de important pentru următoarea perioadă. Un succes înseamnă continuitate, înseamnă dorinţă de performanţă şi înseamnă că jucătorii au înţeles ce le cere Victor Piţurcă. Dacă vor fi consecvenţi în rezultate şi vor continua forma bună, la sfârşit vom fi acolo unde ne dorim. Am încredere mare în staff-ul tehnic. Prezintă credibilitate şi seriozitate şi este ceea ce ne dorim noi. Cred foarte mult că actualul staff ne poate aduce satisfacţii şi performanţe“.

Meciul de astăzi, programat pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, de la ora 17,30, va fi arbitrat de Cătălin Popa (Pitești), ajutat de asistenții Valentin Avram (București) și Marius Marica (Bistrița). Rezervă - George Rădulescu (București). Observator - Iosif Olah (Sf.Gheorghe).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii