1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

antrenamentchindiabotosaniAstăzi, de la ora 17:30, la Botoșani, Chindia Târgoviște susține un nou meci în Liga a 1! Declarații înaintea jocului de astăzi, dar și statistică! Succes, băieților noștri! Să credem într-un succes al Chindiei Târgoviște! Baftă, Viorel Moldovan! 



"Ca de fiecare dată, ne propunem sa câștigam toate cele trei puncte. Întâlnim o echipă cu dinamică de la mijloc în sus, dar cu vulnerabilități în defensivă. Trebuie să le speculăm, să marcăm și să câștigăm, mai ales că vine o săptămână foarte încărcată pentru noi", a declarat Viorel Moldovan, înaintea meciului de la Botoșani...

Viorel Moldovan ”a citit” bine evoluția moldovenilor și probabil că și-a creionat ofensiv strategia pentru meciul de astăzi, deși are destule probleme de lot: Cherchez, C.Dinu și Bic sunt accidentați, iar Neguț este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. FC Botoșani este o echipă ofensivă și datele statistice ne demonstrează acest lucru: 96 de șuturi la poartă - dintre care 49 pe spațiul porții, 55 de cornere și 1670 de atacuri! În defenisvă, echipa lui Marius Croitoru... păgubește, prin cele 22 de cartonașe galbene și unul roșu, așa că târgoviștenii - și ei destul de ”arțăgoși, au 27 de ”galbene! Să mai notăm faptul că FC Botoșani are 155 de faulturi, iar jucătorii Chindiei au 155 de faulturi la pasiv! Așa că cine își va stăpâni mai bine nervii va avea de câștigat, în primul rând... defensiv, lucru de care trebuie să țină cont elevii lui Moldovan. Oricum, va fi un meci deschis și probabil că vom avea cel puțin trei goluri în meci, deși nu credem că disputa va fi tranșată în prima repriză.

Chindia este obligată, prin prisma poziției din clasament, să joace pentru victorie, altfel situația se complică, mai ales dacă privim și programul pentru următoarele zile. Așadar, astăzi, de la ora 17,30 să le ținem pumnii băieților noștri. Hai, Chindia!

Foto (facebook): Ultimul antrenament, înaintea meciului cu FC Botoșani.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii