1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaviitorulgspLiga / Etapa a 6-a a confirmat ”forma” în care se află cele două echipe intrate acum vreo șapte decenii, pe... ușa din dos a fotbalului românesc, în detrimentul unor cluburi de tradiție la vremea respectivă - ”dinamo și cca”! A fost o etapă cu goluri puține, doar 19 goluri - 11 oaspeții (cu două victorii) și 9 gazdele (tot cu două reușite) și 3 remize. Doi târgovișteni în echipa etapei!



Victorii și înfrângeri. Cele mai multe victorii - CFR Cluj și Poli Iași - fiecare câte 4; aceleași 5 echipe au rămas neînvinse: CFR, Viitorul, Iași, Mediaș și Botoșani. Cele mai multe remize - Sepsi 5 (!), în vreme ce alte 3 echipe n-au remizat până acum - Clinceni, Sibiu și Dinamo

Goluri. S-au marcat 20 goluri - o medie de 2,86 pe meci. După 450 de minute de joc, s-au marcat 121 goluri - o medie de 20,16 pe etapă sau 2,88 pe meci. Cele mai bune atacuri - CFR și Viitorul, ambele cu câte 14 reușite. Cele mai bună apărare - Poli Iași, cu doar două golri în 540 de minute de joc! Cele mai slabe atacuri - Sepsi și Academica - fiecare cu câte 5 goluri marcate. Cea mai slabă apărare - Clinceni 16 goluri primite. Lider în topul marcatorilor - Eric (Viitorul) cu 5 goluri. Cu 4 goluri: S.Buș O(Mediaș) și V.Gheorghe (Astra). Trei echipe au beneficiat de câte două lovituri de pedeapsă: Chindia, Viitorul și CFR - toate fiind transformate. Alte trei echipe au fost penalizate cu câte două penaltiuri: Dinamo, Sibiu și Botoșani.

Cartonașe galbene și roșii. 207 de cartonașe galbene, cu o medie de 34,5 pe etapă. Cele mai multe: Hermannstadt și Chindia - ambele cu câte 20; cele mai puține: Astra și Sepsi - câte 11. Avem și primul jucător cu 4 galbene, dupăp doar 6 etape: Al.Răuță (Dinamo). A fost o etapăp fără jucători eliminați!

Pase, șuturi la poartă și cornere. 409 lovituri de la colț, cea mai... ”britanică” echipă fiind Poli Iași cu 44 de cornere! Cele mai puține - Astra cu doar 17! Am contabilizat 784 de șuturi la poartă, cele mai multe fiind în dreptul Gazului Metan Mediaș care din 67. Sepsi - care a marcat doar 5 goluri, a șutat și cel mai puțin la poartă, doar de 38 de ori. Spațiul porții a fost nimerit de 377 ori, cei mai ”activi” fiind jucătorii Viitorului (35), la polul opus fiind cei ai Chindiei (16)! Două echipe au trecut de 1200 de pase - FCSB (1285) și Viitorul (1213). Cele mai puține - Sepsi, doar... 879.

Jucători. 307 de jucători au evoluat în cele 6 etape disputate, astfel că avem 10 ”debutanți” în actualul sezon: Markovic (Craiova), Kilyen, Salli (Sepsi), Tamaș, Salli (Astra), A.Popa, Gnohere (FCSB), Corbu, Nistor (Dinamo) și Harrer (Voluntari). Doar 36 de jucători mai sunt ”integraliști”. FCSB a folosit cei mai mulți jucători (29!), în vreme ce FC Voluntari și Mediaș rămân cele mai omogene echipe - doar câte 18 jucători trimiși în teren.

Echipa etapei a 6-a (LPF): Fejer (Sepsi) - Martic (Craiova), Frăsinescu (Iași), LECA (Chindia), Velisar (Mediaș) - Cardoso (Mediaș), Flores (Sepsi), Golofca (Botoșani) - Debeljuh (Sibiu), CHERCHEZ (Chindia). Antrenor: Mihai Teja (Iași).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii