1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindialaclinceni2019okAstăzi, de la ora 18,00, la Voluntari - stadionul ”Anghel Iordănescu”, în cadrul etapei a 5-a, a primei ligi, Chindia Târgoviște se întâlnește cu Academica Clinceni - ultimele două clasate, într-un... duel al noilor promovate! Să sperăm că târgoviștenii vor reuși prima victorie din acest sezon!



Este a 11-a întâlnire dintre cele două echipe, a opta pe terenul Academicii, deși meciul de astăzi se joacă la... Voluntari. Chindia a câștigat de 7 ori în fața Clinceniului.

Academica Clinceni - Chindia Târgoviște : 7 3 0 7 10 - 16

Prima întâlnire dintre cele două datează din 27 august 2013, când Chindia s-a impus la Clinceni, cu 2-0. Ultimul meci s-a jucat pe 25 aprilie, anul acesta, la Târgoviște, când trupa lui Viorel Moldovan a câștigat cu 1-0. Înaintea meciului de această seară, cele două echipe ocupă ultimele două locuri în clasamentul la zi, ambele fără victorie - ba mai mult, gazdele de astăzi având 4 înfrângeri:

13.Chindia 4 0 1 3 3-8 1p
14.Academica 4 0 0 4 5-13 0p

Nu vrem să intrăm la capitolul ”statistică”, mai ales că cele două stau extrem de prost la cam toate capitolele! În privința meciului de astăzi, este clar că Viorel Moldovan speră să găsească soluția optimă pentru a reuși prima victorie. Oricum, trebuie să recunoaștem, că vrem sau nu, chiar dacă suntem abia la a cincea etapă, o nouă înfrângere ar cam tulbura serios apele sub Turnul Chindiei. Mai ales după plecarea lui Neicuțescu, situație în care conducerea Chindiei trebuie să se gândească serios ce soluții mai poate găsi până la închiderea campaniei de transferuri. Lotul o fi el... numeros, dar nu la fel de bine stăm și la capitolul ”calitate”!

Astăzi, Moldovan - după ce l-a pierdut pe Neicuțescu, se pare că nu-i va putea folosi nici pe Novac și Voduț - ambii nerefăcuți complet. Plus că, trebuie să subliniem, Chindia are deja 4 jucători cu câte două cartonașe galbene: D.Florea, Novac, Yameogo și C.Dinu (n.r. - Neicuțescu avea și el tot două)! Chindia a plecat de miercuri, la Snagov, unde a pregătit în liniște meciul de astăzi. O repetare a prestației din prima repriză cu CFR Cluj și de ce nu din meciul cu Viitorul Constanța, cu siguranță că că ar fi de bun augur, astăzi, la Voluntari. Să sperăm că spre seară, ne vom putea bucura de prima victorie a Chindiei!

Arbitrează: Iulian Dima (București) - Daniel Mitruți (Craiova) și Bogdan Gheorghe (București). Rezervă: Cătălin Popa (Pitești). Observator FRF: Laszlo Sajtos (Sibiu).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii