5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

neicutescu2019chindiaAtacantul Mihai Neicuțescu s-a întors la Dinamo București! Două goluri, în patru meciuri, a reușit fotbalistul împrumutat de ”câinii roșii”, pentru Chindia Târgoviște, în acest început de sezon în prima ligă! Acum, Viorel Moldovan trebuie să găsească soluții pentru acoperirea golului lăsat de plecarea tânărului atacant dinamovist.

 

Mihai Neicuțescu, în vârstă de 20 de ani, s-a întors la Dinamo București, cu toate că era împrumutat la Chindia Târgoviște până în vara lui 2020. Aseară, la Telekom Sport, Eugen Neagoe a confirmat informația: ”Neicuțescu a venit! (…) Am vorbit cu el, s-a antrenat, cu noi, lângă ceilalți băieți”. Așa că Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgoviște, trebuie să găsească noi soluții pentru a acoperi golul lăsat de plecarea lui Neicuțescu! Să sperăm într-un prim succes al târgoviștenilor în duelul de mâine, din deplasare, cu Academica Clinceni, meci contând pentru etapa a 5-a, a Ligii 1!

Foto: Dinamo 1948 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii