1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mediaschindia2009Astăzi, de la ora 21,00, pe stadionul ”Ilie Oană”, din Ploiești, se joacă meciul Chindia Târgoviște - Viitorul Constanța, dispută ce face parte din cadrul etapei a 2-a a Ligii 1. Dialog de la distanță, între doi foști mari internaționali - Viorel Moldovan vs Gică Hagi! Hai, Chindia Târgoviște!

 

Chindia Târgoviște începe... maratonul meciurilor de acasă, având ca prim adversar chiar liderul ligii - Viitorul Constanța, echipă care a surclasat ”câinii roșii”, la Ovidiu. Un meci extrem de dificil, în care, indiferent cât am fi de opitimilști, trebuie să recunoaștem că liderul pleacă cu prima șansă. Sigur, nu înseamnă că Viitorul va pleca așa de ușor cu toate cele 3 puncte, dacă nu cumva Hagi va trebui să se mulțumească și cu o remiză...

”Întâlnim o echipă care a făcut un fotbal bun în prima etapă, curajos, cu jucători tehnici, mobili și combativi. Ca să-i depășim, trebuie să avem un ritm de joc foarte bun. Chindia joacă bine și are un antrenor cu experiență, care a antrenat și în străinătate, un fost mare jucător. Cred că vom avea un meci dificil, dar suntem încrezători și sperăm să facem un joc bun”, a declarat Gică Hagi pentru ”ziuaconstanta.ro”.

Viitorul nu se va putea baza pe Denis Drăguș, Steliano Filip și Carlo Casap - toți trei în procese de refacere, după accidentări. Chindia - care a făcut o repriză de vis la Mediaș, reușind să plece cu un punct nesperat după aspectul primelor 45 de minute, vine după o serie de 12 meciuri fără înfrângere, ceea ce înseamnă că are un moral de... fier!

În mare, cei doi antrenori ar putea începe jocul în următoarele distribuții:
Chindia Târgoviște: Aioani- Martac, Benga, Leca, Dumitrașcu- Novac- Rață, Bic, Mihai, Neicuțescu- Voduț.

Viitorul Constanța: Tordai- Mladen, Țîru, Iacob, de Nooijer- Achim, Artean, Houri- Iancu, Ganea, Mățan

Este deja cunoscut faptul că Viorel Moldovan merge pe aceleași considerente tactice, lăsându-l în afara lotului pe Cristi Cherchez. Nu vrem să comentăm decizia antrenorului, mai ales că ”Moldogol” s-a dovedit a fi inspirat în luarea deciziilor și a schimbărilor, dacă stăm și analizăm, cum spuneam, ultimele 12 meciuri! Să sperăm că și astăzi Moldovan va fi la fel de inspirat și liderul va trebui să se mulțumească cel mult, cu o remiză!

Foto: ziare.com

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii