4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mediaschindia21Chindia Târgoviște debutează cu dreptul în prima ligă de fotbal din România! După ce la pauză gazdele conduceau cu 2-0, în partea secundă, târgoviștenii reintră mai bine în joc! Mai ales din minutul 65, de la superbul gol semnat de Mihai Neicuțescu, fotbalist care a făcut ce a vrut cu apărarea Gazului Metan! 



Gaz Metan Mediaș - Chindia  Târgoviște  2-2 (2-0)
Au marcat: Buș (24, 43) / Neicuțescu (65), Bic (86 - penalty) 

Un meci cu două reprize total opuse! Dacă în primul mitan gazdele au pus stăpânire pe joc și au marcat de două ori, după pauză, băieții lui Viorel Moldovan intră mai motivați în teren! Golul reușit de Neicuțescu poate fi considerat, cel puțin în opinia noastră, drept reușita etapei, asta după ce fotbalistul nostru driblează toată apărarea Gazului Metan. 

Pe final de joc, am semnalat și primul antrenor eliminat! Edi Iordănescu a fost trimis în tribune, după proteste îndelungi la adresa arbitrilor. 

Neicuțescu: ”Am avut încredere în noi! Este un alt nivel la Liga 1, am dat de o echipă cu experiență! Trebuie să ne adaptăm jocurilor de prima ligă!” (declarație pentru DigiSport) 

Bic: ”O echipă bună! Mă bucur mult că am înscris! Acum sunt la Chindia! Mă bucur că am scos un rezultat bun la Mediaș” (declarație pentru DigiSport) 


GAZ METAN: Pleșca - Velisar, Constantin, Larie, Crețu - Roșu, Droppa - Chamed (Drăghici 75), Olaru (Pleașcă 82), Sanoh (Fernandes 54) - Buș / Antrenor: Edward Iordănescu

CHINDIA: Aioani - Dumitrașcu, Leca, Benga, Martac - Novac - Neicuțescu, Mihai (Neguț 46), Bic, Rață (Yameogo 46, Florea 73) - Voduț / Antrenor: Viorel Moldovan

Foto: telekom sport

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii