1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindianatrenament46Așteptarea a luat sfârșit! Târgoviștenii debutează pe prima scenă fotbalistică a țării! / ”Chindia, o formație omogenă”! Este părerea lui Edward Iordănescu, care consideră că meciul cu Chindia este unul dificil pentru un debut de sezon, mai ales că în formula de start a ”lupilor negri” se vor afla 5-6 jucători noi! De partea cealaltă, ”Moldogol” este optimist, mai ales că și-a propus un obiectiv îndrăzneț: calificarea în play-off!



“Este meciul de debut și jucăm în fața propriilor suporteri, dar e important și datorită faptului că în teren se vor regăsi 5-6 sau chiar 7 jucători noi. Ei vor avea în față o formație omogenă care și-a câștigat dreptul de a evolua în Liga 1. Au și un antrenor foarte bun, un fotbalist care a jucat la cel mai înalt nivel. Noi ne dorim ca jucătorii sosiți în această vară să se integreze cât mai rapid, lotul să se omogenizeze cât mai repede. Ne dorim să începem cu un rezultat pozitiv noul sezon” - a declarat pentru ”sibiu100%.ro”, Edi Iordănescu, antrenorul ”găzarilor”.

Cum spuneam, de partea cealaltă, Viorel Moldovan privește cu încredere debutul Chindiei în Liga 1: ”Sincer, nu mă aștept la un joc cu intensitate foarte mare. Motoarele nu sunt turate. Trebuie să ne prezentăm bine, să fim echilibrați, să avem o organizare bună, atât în apărare cât și în atac. Le-am spus jucătorilor că trebuie să abordăm toate meciurile la victorie, indiferent de numele adversarului. Întâlnim o formație care s-a întărit, a adus elemente interesante” (afcchindiatargoviste.ro).

Meciul se anunță, credem noi, unul plecând de la... X către 2! Chindia nu pornește nicidecum cu șansa a doua, iar declarația lui Iordănescu pare să întărească faptul că târgoviștenii pot obține cel puțin un punct de la Mediaș.

Mediașul a pierdut extrem de mulți jucători în vară - Sorin Bușu, André Micael, Bradley Diallo, Pedro Mendes, Luís Aurélio, Antoni Ivanov, Sebastian Mailat, David Caiado, Yazalde Pinto şi Mario Rondón, astfel că va fi foarte greu să lupte pentru un loc de play-off. Noii veniți - Răzvan Popa, Mihai Velisar, Lukáš Droppa, Mickaël Diakota, Neluț Roșu, Stephan Drăghici şi Moussa Sanoh, sunt jucători care nu prea au demonstrat nimic la fosturile lor cluburi, unii dintre ei fiind rezerve...

Viorel Moldovan și-a întărit serios lotul și are motive să spere - Dinu Moldovan, Filip Mitrović, Robert Neciu, Stelian Cucu, Ovidiu Bic, Andrei Burlacu, Mihai Voduț şi Blaise Yaméogo. Alin Dudea şi Mihai Neicuţescu au fost lăsaţi de Dinamo încă un an la Chindia.

Meciul este programat astăzi, de la ora 18,00 - stadion Gaz Metan, Mediaș. Intrarea generală 10 lei. Aritrează: George Rădulescu - Bogdan Gheorghe și Vlad Bîrleanu (toți din București). Rezervă - Viorel Cojocaru (Galați). Observatori: Mircea Salomir (Cluj).

Foto (afcchindiatargoviste.ro) - Ultimul antrenament al târgoviștenilor înaintea debutului

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii