1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrafcsblibertatea1Până la debutul sezonului 2019-2020, în Liga 1, vă vom ține la curent cu tot ce este mai important! Informații din toate taberele, pentru că, nu-i așa, acum ne interesează foarte mult! Chindia Târgoviște este aici, pe prima scenă fotbalistică a țării! Astăzi, informații dinspre 6 cluburi!

 

Dinamo București
Slavko Perovic - atacant sârb, 30 de ani, a făcut vizita medicală și urmează să semneze cu Dinamo. Este al cincilea transfer pentru dinamoviști, dupa Straton, Bejan, Răuță și Sin. În plus, Dinamo ar dori să-l transfere pe Najib Ammari (ALG, 27 ani, mijlocaș, Dunărea Călărași), care a intrat și în grațiile celor de la Livorno.

Gaz Metan Mediaș
"Mrzljak nu a mai răspuns la telefon", a declarat Florin Prunea, la Digi Sport. Filip Mrzljak (mijlocaşul la închidere, de 26 de ani, care poate juca şi fundaş central) - liber de contract după despărţirea de Astra, va ajunge, foarte probabil, la Gaz Metan.

FC Voluntari s-a reunit la baza proprie din Pipera, miercuri, 19 iunie, sub comanda lui Cristiano Bergodi. Au fost prezentate și noile transferuri: Vlad Mihalcea (mijlocaș, 20 de ani, FCSB dar care a jucat sezonul trecut în Liga a II-a, pentru Academia Clinceni), Cristi Costin, (mijlocaș, 20 de ani, UTA Arad) și Victor Rîmniceanu (portar, de 29 de ani, care a apărat pentru Concordia Chiajna, Viitorul Constanța, Sepsi Sfantu Gheorghe și Dinamo). După pregătirile de la Pipera (20-22 iunie), cantonament în Slovenia (23 iunie - 5 iulie).

Sepsi Sf.Gheorghe l-a transferat ieri, pe Andrei Dumiter (20 ani, atacant, Ripensia), care a semnat pentru 4 ani.Tot ieri, Dumiter a ajuns în cantonamentul noii echipe, în Austria.

CFR Cluj a fost sancționată de UEFA cu 200.000 de euro, pentru încălcarea fair-play-ului, cheltuind mai mult decât a produs! Ba mai mult, CFR nu va putea înscrie pe lista normală din cupele europene, decât 23 de jucători, în loc de 25!

Astra Giurgiu
Trei nume noi în lotul lui Dan Alexa, înaintea plecării în cantonamentul din Slovenia: Florentin Materi (mijlocaș ofensiv, 26 ani, FCSB, a semnat pentru 1 an), Giorgi Kitanov (portar, 24 de ani, CSKA Sofia, 3 sezoane) și Goodnes Ajayi (24 ani, mijlocaș stânga, Rijeka).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii