1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiadacogetica1Până la debutul sezonului 2019-2020, în Liga 1, vă vom ține la curent cu tot ce este mai important! Informații din toate taberele, pentru că, nu-i așa, acum ne interesează foarte mult! Chindia Târgoviște este aici, pe prima scenă fotbalistică a țării! Astăzi, informații dinspre 3 cluburi!

 

Chindia Târgoviște
Din lotul prezent la primul antrenament, am notat două noutăți: Andrei Burlacu (22 ani, atacant, CSU Craiova) și Ovidiu Bic (25 ani, mijlocaș, CSU Craiova). În vizorul târgoviștenilor se află și Mihai Voduț (24 ani, atacant, Beitar Jerusalem), care a mai jucat pentru Chindia, în perioada 2011-2013 (24 meciuri și 5 goluri).

Dinamo București
Scandal în privința transferurlui lui Sin, care susține că nu el a semnat pe contract, ci un... prieten! „Jucătorul s-a făcut de rușine. Avem ștampila LPF pe contract. Fără nicio supărare, ne vedem la Comisie! Am putea renunța la judecată dacă îi primim pe Montini și pe Nistor”, au declarat amuzați oficialii clubului Sepsi!

FC Botoșani este la un pas de un contract de sponsorizare cu... Veolia - fostul finațator al Petrolului Ploiești! „Eu aș vrea să se alăture la Botoșani. Aș lua Veolia mâine dacă ar veni la noi. Cu ei lângă noi cred că m-aș putea gândi și eu la mai mult de la Botoșani, dar ar trebui să fac toate slujbele în toate bisericile din Moldova să vină la noi. Am auzit că a plecat de la Petrolul și am dat un telefon și am spus că suntem disponibili în orice secundă în orice condiții. Aduce bani, nu apă și vrea performanță”, a declarat Valeriu Iftime în exclusivitate pentru ”gsp.ro.”
FC Botoșani, la reunirea lotului: Ianoș Brânză, Eduard Pap - portari; Aristeidis Soiledis, Andrei Chindriș, Andrei Dumitraș, Denis Hăruț, Marcel Holzmann, George Miron, Andrei Patache, Andrei Pițian, Alexandru Țigănașu - fundași; Andres Bautista, Moussa Diakite, Eduard Florescu, Leonel Pierce, Mario Ebenhofer, Hervin Ongenda, Enriko Papa, Dragoș Penescu, Alexandru Piftor, Jonathan Rodriguez, Marian Târșa - mijlocași; Răzvan Andronic, Stefan Aškovski, Cosmin Bîrnoi, George Câmpanu, Alexandru Corban, Cătălin Golofca, Laurențiu Buș - atacanți. Antrenor - Marius Croitoru; director tehnic - Mihai Ciobanu.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii