1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrachindiaPână la debutul sezonului 2019-2020, în Liga 1, vă vom ține la curent cu tot ce este mai important! Informații din toate taberele, pentru că, nu-i așa, acum ne interesează foarte mult! Chindia Târgoviște este aici, pe prima scenă fotbalistică a țării! Astăzi, informații dinspre 5 cluburi!

 

Viitorul Constanța
La primul antrenament au participat 20 de jucători de jucători: Valentin Cojocaru, Alexandru Buzbuchi, Arpad Tordai - portari; Vlad Achim, Andrei Artean, Bas Kuipers, Bradley de Nooijer, Andreias Calcan, Carlo Casap, Eric de Oliveira, George Ganea, Paul Iacob, Gabriel Iancu, Marius Leca, Lyes Houri, Alexandru Mățan, Sebastian Mladen, Andrei Tîrcoveanu, Bogdan Țîru, Ionuț Vînă - jucători de câmp. Au lipsit internaționalii Ianis Hagi, Denis Drăguș, Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu și Radu Boboc, prezenți cu România U21 la Campionatul European de tineret.

Dinamo București
”GSP.ro” a anunțat că Ionuț Negoiță i-a oferit săptămâna trecută pachetul majoritar de acțiuni (51%) lui Mircea Rednic la prețul promoțional de 3 milioane de euro. Afaceristul a fost de acord ca sumă să fie achitată în trei tranșe anuale. Mircea Rednic: „Mă întâlnesc cu doi foști acționari și vom lua o decizie față de oferta lui Negoiță”. Clubul din Ștefan cel Mare, tratează cu Florin Bejan (28 ani, findaș, Astra Gkiurgiu - jucător liber).

Hermannstadt Sibiu
”În cursul zilei de astăzi, antrenorul principal al echipei noastre, Vasile Miriuță a reziliat contractul cu echipa noastră, optând să fie mai aproape de familia sa și să antreneze la o echipă de prima ligă din Ungaria” (Teodor Birț - președintele clubului). Hermannstadt s-a întărit cu un jucător care a jucat sezonul precedent la Gaz Metan Mediaș: David Caiado, de 32 de ani. Conform gsp.ro, acesta a semnat pe doi ani cu Hermannstadt. Totodată, la echipă ar urma să mai vină peste 10 jucători, toți cu experiență în Liga 1. Conform aceleiași surse, în locul lui Miriuță, noul antrenor al echipei va fi Flavius Stoican, cel care a renunțat la preluarea Petrolului. În cazul în care negocierile cu fostul dinamovist se vor bloca, sibienii îi mai au pe listă pe Antonio Conceicao și Costel Enache (”turnulsfatului.ro”).

Poli Iași
Mihai Teja a deschis lista transferurilor! Sigur, antrenorul a pus ochii pe mulți jucători, dar nu se știe care vor fi și de acord. Printre cei vizați ar fi Andrei Marc, Cristian Albu și Nicolas Gorobsov (Chiajna), Gabi Enache, Steliano Filip și Gabi Iancu (Călărași), Blănaru și Dandea (Hermannstadt), Răzvan Popa și Isaac Donkor (Craiova)!

Sepsi Sf.Gheorghe
Două noi transferuri: Hilal Ben Moussa (HOL, 27 ani, mijlocaș, FC Emmen, locul 14 în prima ligă olandeză) și fundașul central Hrvoje Barisic (CRO, 28 ani, fundaș, Zrinjski Mostar/BOS).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii