1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrafcsblibertatea1Până la debutul sezonului 2019-2020, în Liga 1, vă vom ține la curent cu tot ce este mai important! Informații din toate taberele, pentru că, nu-i așa, acum ne interesează foarte mult! Chindia Târgoviște este aici, pe prima scenă fotbalistică a țării! Astăzi, informații dinspre 11 cluburi! 




Hermannstadt Sibiu
În urma dublei cu U Cluj, câștigată de sibieni (2-0 la Cluj și 0-1 la Sibiu), Hermannstadt va continua în Liga 1 și în sezonul 2019-2020. Antrenorul Vasile Miriuță a luat decizia să plece de la Sibiu, chiar înaintea barajului de menținere/promovare în Liga 1. Tehnicianul ar fi semnat în această săptămână cu gruparea de primă ligă din Ungaria, Kisvarda, locul 9 în ultima ediție de campionat, anunță Transilvania Reporter. Decizia antrenorului survine, se pare, pe fondul neînțelegerilor cu președintele clubului - Iuliu Mureșan, aceleași din perioada când cei doi lucrau împreună la CFR Cluj... Favoritul lui Iuliu Mureșan, pentru banca tehnică a sibienilor, este portughezul Antonio Conceicao, cu care ar urma să bată palma astăzi!

Chindia Târgoviște
Viorel Moldovan a semnat un nou contract, pentru două sezoane. Reunirea lotului este programată pe 17 iunie. Cantonament la Brașov, din 23 iunie, unde echipa va susține și câteva meciuri amicale. Până acum Chindia și-a stabilit două amicale, cu Viitorul Constanța și Academica Clinceni.

CSU Craiova
Pe 17 iunie, oltenii pleacă pentru 17 zile în cantonament, în Austria. Ieri, la vizita medicală au fost prezenți: Mirko Pigliacelli, Laurențiu Popescu, Cătălin Preduț, Andrei Marinescu - portari; Ștefan Vlădoiu, Ivan Martic, Stephane Acka, Renato Kelic, Tiago Ferreira, Raul Hreniuc, Marius Briceag, Florin Borța - fundași; Alexandru Mateiu, Ionuț Șerban, Ionuț Popescu, Vali Constantin, Crist Bărbuț, Radu Bîrzan, Stephan Drăghici - mijlocași; Raoul Baicu, Ștefan Baiaram, Carlos Fortes, Mihai Roman, Valentin Mihăilă, Elvir Koljic și Jovan Markovic - atacanți.

Poli Iași și-a completat staff-ul administrativ cu fostul arbitru - Anton Heleșteanu. Acesta va conduce departamentul de scouting, urmând să colaboreze cu Adrian Ambrosie - președintele clubului și Mihai Teja - antrenorul ieșenilor.

Astra Giurgiu
Costel Enache va părăsi mai mult ca sigur banca tehnică a giurgiuvenilor, dar va rămâne la dispoziția clubului, având încă un an de contract cu Astra. Favoritul lui Ioan Niculae pare să fie Dan Alexa.

FCSB
Noul director sportiv al clubului este fostul arbitru internațional Alexandru Tudor! Prima decizie a noului director sportiv: interzicerea televizoarelor în camerele jucătorilor! Gigi Becali plusează: ”M-am consultat cu el (n.r. - Alex.Tudor) și o să facem și o mică bisericuță în cantonament”!

Dinamo
Noul manager general al clubului este Florin Prunea. El a promis suporterilor - care nu sunt de acord cu venirea lui Eugen Neagoe, că Mircea Rednic va reveni pe banca tehnică, iar președintele Bogdan Bălănescu va fi înlocuit!

CFR Cluj
Campionii vor sta în Austria, la Windischgarsten, între 11-30 iunie, unde vor disputa 5 meciuri amicale. Clujenii vor fi colegi, în cantonament, cu jucătorii de la Steaua Roșie Belgrad, Hoffenheim, Rapid Viena și Eintracht Frankfurt.

Viitorul Constanța
După ce l-a refuzat pe Gigi Becali, în privința lui Ianis - care nu va pleca decât ”afară”, Gică Hagi îl mai refuză încă o dată pe patronul FCSB-ului: ”Bradley de Nooijer va pleca doar dacă va avea oferte foarte bune din străinătate.”

FC Voluntari
După ce a retrogradat cu Dunărea Călărași, Alexandru Bourceanu va continua în Liga 1. Fostul internațional s-a întâlnit deja cu antrenorul Cristiano Bergodi!

Academica Clinceni
Noul președinte executiv al clubului este Eugen Pîrvulescu, care a ocupat funcția de director la Gaz Metan Mediaș și a participat cu Pandurii Tg.Jiu în Europa League. Cantonament la Bansko (Bulgaria), între 22 iunie - 2 iulie. Amicale: 21 iunie - cu Chindia Târgoviște; 3 iulie - cu Dunav Ruse. Mai sunt fixate încă 3 date pentru meciuirile amicale, urmând să fie stabiliți adversarii - pe 26 și 29 iunie, 6 iulie.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii