1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrafcsblibertatea1Începutul de sezon în Liga 1 a venit cu multe surprize! Cu excepția celor de la Dinamo, nicio favorită nu și-a luat toate punctele puse în joc! Ba mai mult, FCSB și Viitorul au fost învinse, după ce au avut prestații sub așteptări! Astăzi, etapa inaugurală se închide, cu CSU CraiovaCSMS Iași! Vezi toate scorurile de până acum, marcatorii și scurte comentarii.

 

Primul meci al etapei cu numărul 1, în Liga 1, a adus și prima surpriză: CFR ClujFC Botoșani 1-1. Clujenii au deschis scorul în prima repriză, dar au fost egalați, în minutul 48. CFR pierde două puncte importante, în fața unei echipe ce se dovedește a fi, în continuare, o ”nucă tare”, pentru ardeleni.

A urmat Hermannstadt Sepsi, un alt joc în care nu s-a impus favorita. Sibienii au câștigat cu 1-0, grație golului venit, rapid, în minutul 11.

Astra a produs ”șocul” etapei, după ce a trecut de FCSB, la capătul unei partide în care ”roș-albaștrii” au avut un joc cu mult sub așteptări.

Călărași a dat lovitura la Ovidiu, în minutul 4, marcând unicul gol al meciului, care a adus primele puncte pentru nou-promovata Dunărea Călărași, dar și prima înfrângere pentru trupa lui Hagi.

În fine, aseară, FC Voluntari a fost gata-gata să producă și ea surpriza, dar dinamoviștii și-au revenit la timp și au marcat de două ori. Asta după ce oaspeții reușeau să marcheze pentru 0-1.

Rezultate:
CFR Cluj – FC Botoșani 1-1 (1-0)
Vinicius (26) – Fulop (48)

Hermannstadt – Sepsi 1-0 (1-0)
Blănarul (11)

Astra Giurgiu – FCSB 1-0 (1-0)
Llullaku (43)

Viitorul Constanța – Dunărea Călărași 0-1 (0-1)
Honciu (4)

Dinamo – FC Voluntari 2-1 (0-0)
Salomao (61), Sorescu (75) / Ricardinho (57)

Astăzi:
Gaz Metan – Chiajna, ora 18:00
CSU Craiova – CSMS Iași, ora 21:00

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii