1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

honciugolsportroFostul jucător al Chindiei Târgoviște, ajuns între timp la Dunărea Călărași, a debutat, ieri, în Liga 1. Și a făcut-o cu gol! După mai puțin de patru minute de la startul partidei! ”Am așteptat mult să debutez în Liga 1, iar faptul că am făcut-o cu un gol e un bonus pentru mine” – Georgian Honciu.

 

Execuție perfectă pentru Georgian Honciu, la prima apariție în liga 1! S-a petrecut în minutul 3 și 44 de secunde. A fost, de altfel, primul gol pentru Dunărea Călărași, în liga 1. Ex-târgovișteanul debutează, așadar, cu gol în Liga 1.

"Ne-am dăruit foarte mult, am și suferit, dar suferința e frumosă. Am așteptat mult să debutez în Liga 1, iar faptul că am făcut-o cu un gol e un bonus pentru mine. Suntem o echipă mică, dar vreau să demonstrăm că merităm să fim în Liga 1" - Georgian Honciu (sursa: gsp.ro)

De precizat că și celălalt fost jucător al Chindiei, Ispas, a fost titular în meciul câștigat, ieri, de Dunărea Călărași, cu scorul de 1-0, pe terenul celor de la Viitorul Constanța. Cezar Lungu a fost doar rezervă.

Sursă foto: www.sport.ro

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii