2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

voluntari chindia22235Astăzi, de la ora 17,30, stadionul „Eugen Popescu” va retrăi momentele marilor meciuri, dacă vreţi o întoarcere în timp, cu vreo două decenii, când arena devenea neîncăpătoare cu ore bune înainte de primul fluier! * După 20 de ani, Chindia va încerca revenirea în primul eşalon fotbalistic al ţării!

 

Chindia Târgovişte - FC Voluntari este, dacă vreţi, meciul unei generaţii care vrea să demonstreze că poate mai mult decât un loc 3 în liga secundă! Este jocul de care se leagă speranţele tuturor iubitorilor fotbalului dâmboviţean, care poate aduce un dram de fericire sub Turnul Chindiei! Este confruntarea despre care băieţii lui Nicu Croitoru şi-ar dori, ca peste ani, să se vorbească la fel ca despre... „mânjii” lui Silviu Dumitrescu, acel „Micul Ajax” rămas în istoria fotbalului târgoviştean ca o generaţie de excepţie! Probabil că la ora jocului, tribuna stadionului „Eugen Popescu” va deveni neîncăpătoare pentru cei care vor veni să vadă, cu ochii lor, mult visata promovare! Chindia - deşi a pierdut meciul tur, are şansa ei, mai ales că la Voluntari nu s-a dovedit cu nimic mai prejos decât adversarul, iar handicapul poate fi recuperat, de ce nu, chiar în primele... 10 minute, împinsă de la spate de un public dornic de o victorie… istorică. Nu ne rămâne decât să le ţinem pumnii strânşi băieţilor noştri şi să sperăm că vor face totul pentru victorie! Hai, Chindia!

Arbitrează: Istvan Kovacs (Carei) - Valentin Avram (Bucureşti) şi Alexandru Cerei (Cluj) * Rezervă: Horia Mladenovici (Bucureşti) *

Obs.FRF: Zoltan Szekely (Baia Mare) şi Felix Grigore (Bucureşti)

Iată cum văd cei doi antrenori meciul retur (conform declaraţiilor de pe „liga2.prosport.ro”):

"Va fi un retur dificil, plecăm de la 0-1. Cu ajutorul suporterilor sperăm să găsim soluţiile cele mai bune. Înainte de a discuta despre acest subiect, al condiţiilor de Liga 1, trebuie să ne concentrăm pe următorul joc. Asta e cel mai important, pentru că altfel visăm degeaba. Jocul de miercuri va fi şi mai dificil, pentru că întâlnim o echipă de Liga 1, cu mare experienţă, care în ultimele sezoane a încheiat mereu cu meciuri decisive. Are experienţă în astfel de momente. Noi sperăm să venim cu atuul tinereţii, al dorinţei de performanţă, dar şi foamea de fotbal a jucătorilor şi a suporterilor. Sunt convins că aceştia vor umple stadionul miercuri şi sperăm să le oferim un joc şi un rezultat pe măsură" (Nicu Croitoru - Chindia Târgovişte)

"Suntem echipe de valori apropiate. Ştim că va fi un meci greu, echilibrat. Ne aşteaptă un public călduros la retur, care trage cu echipa gazdă, dar trebuie să ne adaptăm la orice situaţie, să dăm 200%. Echipa noastră joacă din ce în ce mai bine, dar nu am rezolvat nimic. E doar un mic pas, urmează un meci extrem de dificil" (Adrian Mutu - FC Voluntari).

Foto: facebook Voluntari FC

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii