1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

andreivianprosport1Morenarul Andrei Ivan marcheaza doua goluri pentru Craiova, in deplasare, la Cluj. Atacantul oltenilor pare ca si-a revenit la forma care l-a consacrat!

Cfr Cluj – CSU Craiova 0-3! Un scor pe care probabil multi nu l-ar fi ghicit, dar ce ne intereseaza pe noi cel mai mult este ca atacantul Craiovei (nimeni altul decat morenarul Andrei Ivan) a reusit doua goluri: in minutele 30 si 76!

Potrivit gsp.ro, Andrei Ivan nu mai marcase doua goluri intr-un meci din 6 martie 2016, atunci cand Craiova castiga cu 3-0 jocul cu FC Voluntari, din play-out-ul acelui sezon.

Potrivit aceleiasi surse, la finalul meciului, Andrei Ivan le-a atras atentia dinamovistilor, dupa ce “alb-rosii” au avut o serie de reactii nepotrivite la finalul duelului cu oltenilor: "Nu ne dăm la o parte, cum au zis cei de la Dinamo. Am auzit ce au spus și ne-au deranjat declarațiile lor. Nu stăm în nicio poziție, noi ne batem cu orice echipă".

Totdata, Andrei Ivan a mai declarat pentru Dolce Sport:

"Nu contează la cine este baderola, contează să câștige echipa. Sunt mai responsabil în teren. Sunt jucătorul Craiovei, vom vedea ce va fi în vară. Le mulțumesc celor de la Craiova că m-au ținut aici" (sursa: gsp.ro)

Sursa foto: prosport.ro


Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii