5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

vadimratavoluntari1Dambovitapenet, Superliga / Fost jucător de bază al Chindiei, trecut pe la FCSB și Voluntari, Vadim Rață, a semnat cu Universitatea Cluj și va continua în Superligă. Rață retrogradase cu FC Voluntari, o bornă surprinzătoare pentru echipa din Ilfov. În cele cinci sezoane petrecute în Superliga, Vadim Rață a bifat 181 de meciuri la nivelul primei ligi pentru Chindia Târgoviște, FC Voluntari și FCSB.



În tricoul celor de la FC Voluntari, echipă pentru ca a strâns 120 de prezențe, mijlocașul a marcat 12 goluri și a oferit 12 assist-uri. Cu Vadim Rață căpitan, naționala Moldovei a fost aproape de calificarea la Campionatul European din această vară. Reprezentativa țării vecine a acumulat 10 puncte într-o grupă cu Cehia, Albania, Polonia și Insulele Feroe, pierzând calificarea directă sau la baraj în ultimul joc cu Cehia. Noul jucător al lui ”U” a marcat golul victoriei cu Insulele Feroe și a oferit o pasă decisivă în remiza 1-1 din Polonia.

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii