5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

danielpopa2021Dambovitapenet,  Superliga / Așa cum dambovitapenet a anunțat, Daniel Popa, atacant dâmbovițean crescut la Chindia, are mari șanse să îmbrace tricoul campioanei României, FCSB. Aseară, patronul campioanei, Gigi Becali, a anunțat că mutarea este ca și încheiată. “Popa este pariul meu, o să vedem. E pariul meu. Nu costă mult... și să vă spun ceva: mie îmi plăcea de Popa și când era la Dinamo!”, a afirmat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.Contactat de noi, jucătorul ne-a mărturisit, în exclusivitate: “Așa este, eu m-am înțeles, sper să fie bine. Mai trebuie doar ca domnul Becali să achite clauza din contractul meu”.

Popa a făcut un sezon foarte bun la U Cluj, alături de care a fost aproape de play-off-ul Ligii 1. Decarul campioanei FCSB este tot un dâmbovițean, Octavian Popescu.

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii