1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

popa2022noieDambovitapenet, Superliga / Daniel Popa, atacantul și principalul marcator al Chindiei Târgoviște de la revenirea în Liga I, a fost devastat după retrogradarea echipei, la finalul primului meci pe ”Eugen Popescu” după aproape patru ani. Popa a postat un mesaj sfâșietor pe pagina sa de Facebook, care a strâns rapid sute de reacții.



"Dragi dâmbovițeni, îmi pare nespus de rău pentru ca n-am reușit să fac mai mult pentru a salva această echipă frumoasă pe care o iubim cu toții! Este cel mai mare regret din cariera mea, nu mi-aș fi dorit și nu m-aș fi gândit niciodată să retrogradez cu echipa mea de suflet!! Trebuie să fim puternici și să credem că această echipă o să revină cât de curând pe prima scenă! Vreau să mulțumesc tuturor suporterilor care au fost alături de noi pe tot parcursul acestor ani! Chindia Târgoviște nu va muri niciodată!", a scris Popa.

Originar din Pietroșița, județul Dâmbovița, Daniel Popa (27 ani) a evoluat cinci sezoane și jumătate la Chindia Târgoviște și alte două la FCM Târgoviște. În cariera sa, a mai jucat pentru Atletic Fieni, Dinamo, FC Botoșani și Daejeon Citizens (Coreea). Jucătorul, cotat la 700.000 de euro de site-ul transfermarkt, este singurul vândut de două ori de Chindia, pentru 30.000 de euro lui Dinamo și 100.000 de euro clubului coreean amintit.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii