1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

eugenpopescumai2023qDamnovitapenet, Superliga / În această seară, cei de la Gazeta Sporturilor au postat un articol în care au subliniat neregulile de la stadionul ”Eugen Popescu”, cu mai puțin de trei zile înainte de meciul care ar putea-o salva pe Chindia de la retrogradarea directă. Pentru a nu fi acuzați de rea-credință, vom reda, în ghillimele, parte din neregulile semnalate de cei de la Gazeta Sporturilor. Și nu doar despre stadion.

”Comisia a cerut dărâmarea a 3 dintre cei 5 stâlpi de susținere a boxelor instalației de sonorizare a stadionului, fiindcă acestea obturau camerele TV care ar urma să fie amplasate pentru VAR. Astfel, a fost nevoie să se facă alții.”

”De asemenea, abia s-a turnat un postament special solicitat de comisie tot pentru sistemul de arbitraj video. Se înnădesc cabluri, se sudează, arena e un furnicar de muncitori care încearcă să îmbunătăţească locul în ajun de redeschidere.”

”La cele 14 sisteme de turnicheți nu au încă instalate cititoarele pentru validarea biletelor! În plus, nu s-a montat încă niciun coș de gunoi în incinta arenei.”

”Cu două săptămâni înainte de vizita Comisiei de omologare, în camerele de sub noua tribună s-a infiltrat iar apa, în urma unei ploi. A fost nevoie de întreruperea curentului, de teamă să nu apară un accident, să nu se curenteze vreun muncitor.”

”S-au montat între timp niște burlane și se speră ca problema să fi fost remediată. Dar numai după următoarea ploaie se va ști dacă lucrarea a fost bine făcută.”

”Mai sunt probleme și cu sonorizarea, și cu tabelele de marcaj, dar organizatorii încearcă să le remedieze până vineri seară, la meciul cu ilfovenii”

”Mai mult, s-au strâns iar restanțe salariale pe ultimele 3 luni, ultima leafă încasată fiind cea aferentă lunii ianuarie.”

”Dintre jucătorii accidentați, numai Dulca va putea juca. În rest, antrenorul Toni Petrea nu va putea conta pe Căpușă și C. Dinu (ambii cu rupturi musculare), Neguț (suspect de fisură), Perianu, Boldor și Atanase (nerefăcuți).”

Puteți citi articolul complet, aici
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ce-se-intampla-la-stadionul-din-targoviste-cu-3-zile-inainte-de-inaugurare-698021.html

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii