1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tonipetrea2022dec31Dambovitapenet, Superliga / Îngrijorare pentru Toni Petrea! Antrenorul Chindiei s-a arătat ingrijorat după meciul de ieri, de la Craiova, scor 1-0 pentru gazde. După acest meci, Chindia rămâne pe locul 13, loc de baraj, cu 22 de puncte, cu doar trei meciuri înainte de finalul play-out-ului. Rămâne de văzut dacă echipa noastră mai poate scăpa de locul de baraj! Posibilități ar mai fi, dar trebuie ca jocul nostru să fie altul!

”A apărut și acea accidentare a lui Perianu. Sper să fie ok, pentru că și așa suntem puțini. Și în zece oameni am avut câteva ocazii. Nu am avut luciditate și concentrare. Dacă nu reușești să marchezi, e greu să pleci cu puncte.Nu știm, sperăm să ajungem acasă și să ne refacem cât mai repede, să vedem care e situația. Preocuparea mea principală e să refacem jucătorii. Timpul nu e de partea noastră. Sper ca staff-ul medical să mă ajute și să îi refacă pe câțiva dintre ei (...) Vom vedea după aceste trei jocuri unde suntem și ce vom face în continuare. Nu știu dacă jucătorii sunt bulversați, dar preocuparea lor principală ar trebui să fie la joc. Că se ia o decizie care te dezavantajează ar trebui să te ambiționeze. Se greșește, vreau să cred că nu sunt intenționate. Sistemul VAR ar trebui să ajute, nu să încurce mai mult” – Toni Petrea (sursa: DigiSport).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii