1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gazonstricatpetrolulDambovitapenet, Superliga / Meciul dintre Petrolul și Chindia s-a disputat pe un teren execrabil, rar întâlnit în Liga I, în ultimii ani. Cum la Ploiești a nins vineri și sâmbătă, stratul de omăt - atenție, nu foarte gros, max 10 cm - a fost îndepărtat de pe gazon cu un mini-plug (!). Practic, aproape o jumătate de teren s-a prezentat ca un câmp proaspăt arat. Cealaltă jumătate a arătat mai bine, acolo renunțându-se la practicile cu plugul.



Iată ce a declarat administratorul stadionului, pentrurepublicanews.ro  "Cred ca daca nu se lucra cu acest utilaj nu puteam reusi doar cu lopeți și perii să degajăm zona. Ati vazut cu totii ca si in ziua meciului au fost precipitatii sub forma de zapada , lapovita si chiar si ceva ploaie. Acest fapt ne-a dat peste cap caci toata masa care trebuia degajata era intr-un stare de agregare ciudata si mocirloasa (o zapada apoasa care nici nu se topea, nici nu curgea in zonele de dren dar nici zapada fizica nu era). Sunt totusi 12 ani in care noi nu am schimbat ca altii, stratul de suport vegetal sau stratul suport inierbat, ca atare se preconiza ca in perioada septembrie / octombrie 2022 sa se efectueze o lucrare majoră planificata în prevederea bugetară, de reabilitare a întregii suprafețe de joc inclusiv zona stratului vegetal tasat. Știti cu totii care au fost discuțiile ce au determinat amânarea acestora. Acum este foarte clar ca nu se mai poate amana această lucrare, trebuind a o efectua în perioada 15 aprilie - 30mai".

Ce înseamnă asta, pentru Chindia: un adevărat dezastru, dacă stadionul propriu nu va fi gata nici în primăvară, adică în maximum două luni, cu tot cu omologare și avize. Dacă Petrolul va schimba gazonul, din luna aprilie, probabil pentru a prinde măcar un meci din finalul play-out-ului acasă, Chindiei nu îi va rămâne decât să își caute o nouă casă. Ar fi a cincea mutare în mai puțin de patru ani, răstimp în care la stadionul ”Eugen Popescu” nu a fost finalizată nici măcar o tribună cu vestiare. Uluitor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii