1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cherchezafcchindia2112Dambovitapenet, Superliga / Chindia i-a reziliat contractul lui Cristian Cherchez (32 de ani în februarie), după o nouă abatere disciplinara a atacantului aflat de 11 ani la clubul târgoviștean. Concret, Cherchez ar fi plecat în vacanta cu o săptămână înainte de ultimul meci oficial din 2022, cel cu U Craiova (0-3, 18 decembrie), nefiind prezent apoi la reunirea lotului din 3 ianuarie. Staff-ul tehnic nu a tolerat un asemenea comportament, astfel că executivul clubului a operat rezilierea contractului lui Cherchez.



De-a lungul anilor petrecuți la Chindia, atacantul nu a susținut niciodată stagii de pregătire complete alături de colegi, fiind plecat mai mereu în SUA în perioada de iarnă. Unii antrenori i-au acordat clemență, alții mai puțin, în situatii în care fotbalistul a neglijat perioada de pregătire. Sursele noastre spun că și vestiarul ar fi fost deseori nemulțumit de atitudinea lui Cherchez, printre performerii echipei la nivelul eșalonului secund, dar cu apariții șterse după promovarea în Liga I.

Ciudat e că, deși liber de contract la acest moment, Cherchez nu a avut vreo ofertă din primele două ligi! Din informațiile noastre, jucătorul dorit acum un deceniu de Stoican la Dinamo -  a efectuat  un cantonament în Spania - va ajunge la... FC Pucioasa, în Liga a III-a!  Ar fi, practic, un final de carieră incredibil pentru un fotbalist talentat, dar - și nu o spunem doar noi - nepreocupat să crească, să se antreneze, să se schimbe.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii