1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cfrchindia2021augustDambovitapenet, Superliga / Chindia va juca mâine cu CFR Cluj, în Gruia, de la ora 15.30, meci contând pentru etapa a 19-a a campionatului. Delegația târgoviștenilor a făcut deplasarea la Cluj Napoca pe calea aerului, urmând ca întoarcerea să aibă loc imediat după meci. În afara mai vechilor indisponibili, Chamed, Boldor și Dinu, nu sunt probleme în rândul lotului antrenat de Toni Petrea.



Chindia vine după opt meciuri la rând fără înfrângere în campionat, interval în care a strâns 18 puncte, față de numai 3 în primele 10 runde, când a fost pregătită de Adrian Mihalcea.

Săptămâna viitoare, Chindia va susține alte două meciuri oficiale, cu Hermannstadt, la Mediaș, miercuri în Cupa României, și cu FCSB, la Ploiești, duminică, în campionat. În afara acestor jocuri, până la finalul anului, Chindia va mai avea doar returul cu U Craiova, pe 17 decembrie, în deplasare.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii