5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

tonipetrearapidoct22Dambovitapenet, Superliga / Chindia a obținut a doua victorie la rând cu Toni Petrea pe banca tehnică, din tot atâtea jocuri disputate, și cu același scor, 2-1! După succesul din Cupă cu CSA Steaua de la Mioveni, Chindia a răpus Rapidul, la Ploiești, la capătul unui joc în care timp de cel puțin o oră a evoluat excelent, atât în faza defensivă, cât și în cea de atac.

Golurilor marcate de Popa și Neguț - ambii în revenire de formă - le adăugăm alte ocazii mari, alte faze de construcție și o determinare de manual, pentru a avea imaginea unei echipe complet schimbate în două săptămâni, după dezastrul lăsat în clasament de Adrian Mihalcea.

Ce a reușit să schimbe Petrea în acest interval? În primul rând mentalul jucătorilor, nu-i ușor să preiei o echipă din coada clasamentului și să obții două victorii la rând, practic ambele în deplasare, câtă vreme echipa nu a mai jucat la Târgoviște din 2019. Apoi, în plan tactic, a readus jocul pe jos, combinativ, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Golul lui Cherchez din Cupă a părut desprins din jocurile pe calculator. Petrea a știut când și ce să schimbe, obținând maximum de puncte cu același lot cu care anterior, în 10 meciuri oficiale, nu se bifase nici măcar o victorie. Dacă echipa va scoate măcar șase puncte din următoarele trei jocuri, va scăpa, cel mai probabil, de ultima poziție din clasament.

 

Foto: AFC Chindia 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii