1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihalceaaug2022Dambovitapenet, Superliga / Cine o mai salvează pe Chindia?! Este o întrebare la care nu știm cine ar (mai) putea să ne răspundă! Petrolul Ploiești a reușit să marcheze trei goluri în poarta Târgoviștei, după ce în toate celelate șapte a înscris, atenție, doar patru! Ne place sau nu, Chindia Târgoviște bifează un nou meci în care nu reușește să obțină puncte! 


Chindia Târgoviște  - Petrolul Ploiești 2-3 (0-2) 
Reușitaele Chindiei au purtat sermnăturile  lui Popa, în minutut 75 și Atanase (80). Golurile petrolisștilor au fost reușite de Dumitriu, în minutele 8 și 22. Golul trei a venit atunci când fanii târgovișteni sperau într-o minune! Atanase tocmai egalase situația, dar Irobiso. în minutul 82 marchează pentru 2-3. 

De notat că Petrolul Ploiești a rămas în 10, după eliminarea lui Ivanovski, în minutul 69, atunci când a văzut al doilea cartonaș galben. 

În repriza secundă, mai ales în ultimele 20-30 de minute, Chindia Târgoviște a jucat mult mai bine decât în prima repriză, dar insuficient pentru a aduce punct sau puncte... 

Chindia a început jocul de astăzi în următoarea formulă: D. Moldovan - Orozco, Celea, Boldor, Ioniță - Akhmatov, Passaglia, Popadiuc, Dumitrașcu - Mihaiu, Popa (c). Antrenor: Adrian Mihalcea. Rezerve: Căbuz, Vorobjovas, Dima, Șerban, Cooper, Atanase, Dinu, Cherchez, Jipa.

Așa se face că, după șapte jocuri, Chindia rămâne pe ultimul loc, cu doar 2 puncte! Rămâne de văzut ce ”șoc” va veni, dacă va veni... la echipă! Cert este că gruparea târgovișteană, în acest ritm, se apropie de liga a 2-a. 

Etapa viitoare, Chindia va juca în deplasare, la UTA Arad, sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 19:00. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii