1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

renovareeugenpoescu1Dambovitapenet, Special / Chindia va juca astăzi la Ploiești, cu Petrolul, din postura de gazdă, o situație sensibilă pentru orice microbist dâmbovițean. Echipa târgovișteană s-a mutat pe ”Ilie Oană” imediat după promovarea din 2019 și a rămas aici, cu scurte pauze, până astăzi, în condițiile în care lucrările la stadionul ”Eugen Popescu” par să nu se mai termine vreodată.



În tot acest context și chiar în zorii zilei de astăzi, primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, cel care atunci când se află în pană de idei se fotografiază la sala de forță, a simțit nevoia să posteze provocator și ofensator la adresa orașului Ploiești, gazda Chindiei de ani buni. "𝘊𝘦 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘢, 𝘛â𝘳𝘨𝘰𝘷𝘪ș𝘵𝘦𝘢, ș𝘪 𝘯-𝘢𝘶 𝘗𝘭𝘰𝘪𝘦ș𝘵𝘪𝘪??? 𝘗𝘰𝘢𝘵𝘦… 𝘮𝘶𝘭𝘵, 𝘮𝘶𝘭𝘵 𝘮𝘢𝘪 𝘮𝘶𝘭𝘵 𝘣𝘶𝘯 𝘴𝘪𝘮ț ș𝘪 𝘮𝘶𝘭𝘵, 𝘮𝘶𝘭𝘵 𝘮𝘢𝘪 𝘮𝘶𝘭𝘵 𝘙𝘌𝘚𝘗𝘌𝘊𝘛 ș𝘪 𝘥𝘳𝘢𝘨𝘰𝘴𝘵𝘦 𝘧𝘢ță 𝘥𝘦 𝘷𝘢𝘭𝘰𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘢𝘶𝘵𝘰𝘩𝘵𝘰𝘯𝘦, 𝘧𝘢ță 𝘥𝘦 𝘮𝘰ș𝘵𝘦𝘯𝘪𝘳𝘦𝘢 𝘰𝘳𝘢ș𝘶𝘭𝘶𝘪-𝘤𝘦𝘵𝘢𝘵𝘦…"

"Ș𝘪… 𝘥𝘪𝘯 𝘤𝘦𝘦𝘢 𝘤𝘦 𝘴𝘦 𝘷𝘦𝘥𝘦, 𝘵𝘰𝘵𝘶𝘭 𝘴𝘦 𝘳𝘦𝘴𝘱𝘦𝘤𝘵ă 𝘤𝘢 𝘭𝘢 𝘤𝘢𝘳𝘵𝘦! 𝘛𝘰𝘵𝘶𝘭 𝘦 𝘤𝘶𝘳𝘢𝘵, 𝘭𝘶𝘮𝘪𝘯𝘢𝘵, î𝘯𝘨𝘳𝘪𝘫𝘪𝘵" a scris Stan pe Facebook.

Evident, cele mai multe comentarii conțin felicitări, dar sunt și suporteri ai Chindiei care l-au taxat pe edil pentru mesaj, unul nepotrivit în situația actuală.

Explicație foto: iulie 2019, atunci când a început să fie renovat stadionul ”Eugen Poescu” . Suntem în august, 2022 și el nu este încă gata! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii