1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoicupadec2021Dambovitapenet, Liga 1 / Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul următoarelor etape din play-out-ul, respectiv play-off-ul campionatului. Vezi meciurile pe care le va disputa Chindia în săptămânile care vin, primul fiind programat chiar vineri, la Clinceni.

Academica Clinceni - Chindia Târgoviște, vineri, 8 aprilie, ora 17.30 (play-out, etapa a 4-a)

Chindia Târgoviște - FC Botoșani, vineri, 15 aprilie, ora 17.30 (play-out, etapa a 5-a)

UTA Arad - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 23 aprilie (play-out, etapa a 6-a, ora nu a fost încă stabilită).

Cel mai probabil, cel puțin în următoarele două jocuri, Chindia va fi condusă de pe bancă tot de Emil Săndoi. Negocierile cu Ilie Poenaru și Laszlo Balint au picat, din ratiuni financiare.

 

Căpușă: ”Trebuie să băgăm mingea în poartă!”

Jucătorul Chindiei, Tibi Capușă, a împlinit ieri 24 de ani. Chiar de ziua lui, jucătorul echipei dâmbovițene a prefațat meciul cu Academica Clinceni, de vineri, într-un scurt interviu.

"Trebuie să lucrăm mai bine în ultimii 30 de metri și să băgăm mingea în poartă. Ne-am pregătit foarte bine în aceste zile, e obligatoriu să obținem un rezultat pozitiv la Clinceni. Nu va fi un meci ușor. Trebuie să câștigăm neapărat, suntem cu toții apți de joc. Este un amănunt foarte important. Știu că suporterii sunt supărați, au și motive, nu suntem pe un loc tocmai fericit. În cele șase meciuri pe care le mai avem de jucat le promitem că vom face o figură frumoasă vom termina sezonul pe o poziție liniștită".

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii