2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

passaglia2022Dambovitapenet, Liga 1 / Juan Pablo Passaglia, argentinianul din lotul Chindiei sosit în iarnă de la UTA, s-a integrat repede în lotul târgoviștenilor și a ajuns om de bază în angrenajul echipei antrenate de Emil Săndoi. Passaglia a fost titular în toate cele opt meciuri oficiale susținute de Chindia în 2022.



"Oricine din play-out joacă la risc. Adică, teoretic, am putea suferi, nu neapărat să intrăm la retrogradare. Va fi presiune pentru toată lumea. Avem echipă bună, antrenor bun, club serios, dacă totul e în regulă nu avem de ce să ne facem probleme. Eu zic că fiecare dintre noi nu se gândește decât la un final fericit, să luptăm pentru un loc cât mai sus în clasament. Cred că va fi o luptă dreaptă, nu mă gândesc că am putea fi dezavantajați de arbitraje, deși mai mereu au fost decizii contra noastră", a vorbit jucătorul de 32 de ani pentru gsp.ro.

Chindia va susține următorul meci oficial luni, ora 20.30, cu CS Mioveni, în deplasare.


Foto: sport.ro

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

 

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii