1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaclinceni2021augustDambovitapenet, Liga 1 / Programul play-out-ului Ligii I este ca și stabilit, ultima necunosută urmând să se afle în această seară, dintre FC Botoșani și FC Argeș, care au meci direct pe terenul moldovenilor. Chindia va începe play-out-ul cu un meci la Ploiești, contra celor de la FCU Craiova 1948. În runda a doua a competiției, echipa antrenată de Emil Săndoi va merge la Mioveni, practic primul joc în deplasare din play-out.



Dinamo și Rapid vor veni la Ploiești în etapele a 3-a, respectiv a 7-a. Iată programul complet al jocurilor pe care Chindia le va susține în play-out, cu precizarea că echipa târgovișteană, aflată la al treilea sezon consecutiv în Liga I, începe partea a doua a competiției cu 18 puncte, după înjumătățire și rotunjire:

E1. Chindia – FCU Craiova 1948
E2. CS Mioveni – Chindia
E3. Chindia - Dinamo
E4. Academica Clinceni - Chindia
E5. Chindia - FC Argeș/ FC Botoșani
E6. UTA - Chindia
E7. Chindia - Rapid
E8. Sepsi - Chindia
E9. Chindia - Gaz Metan



►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii